UĞURLUDAĞ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

İlçe Müftümüz

Fatih GÜZEL

1975 yılında Çankırı ili Yapraklı ilçesinde dünyaya geldim. İlkokulu babamın görevi nedeniyle Almanya Kempten’de tamamladım. İmam-Hatip lisesini Çankırı’da, ilahiyat fakültesini Konya’da okudum. 5 yıl MEB öğretmenlik yaptıktan sonra vaiz olarak kurumlar arası geçişle Diyanet İşleri Başkanlığına geçtim. Konya Selçuk Dini yüksek İhtisas kursunu 2008 yılında tamamladım. İslam tarihinde Yüksek Lisans yaptım. Aynı alanda doktora çalışmam devam etmektedir. 2010-2012 tarihinlerinde Almanya Mainz ataşelik bölgesindeki İngelheim camisinde din görevlisi olarak görev yaptım. Halen Çorum ili Uğurludağ ilçesinde müftü olarak görev yapmaktayım. Türkçe, Arapça, İngilizce ve Almanca biliyorum.

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol